English Patterns, Inredning/Home decor, Mandalas, Mönster, Okategoriserade

Early Morning Mandala

IMG_4009

English pattern below

Det var egentligen inte alls meningen att jag skulle skapa en ny design just nu. Min att-göra-lista är alldeles för lång och jag hade tänkt att beta av några saker på den. Men så fick jag hem ett nytt garn, som egentligen var tänkt till ett annat projekt, och då var det klippt 😉 Garnet är ett 8/4 lätt merceriserat bomullsgarn från Adlibris. Infärgningen kallas hand-dyed, vilket betyder att färgerna är lite melerade. Den blå, beige (som går mer åt det aprikosa hållet) och rosa nyansen påminde mig om färgerna som himlen kan få när solen går upp och därför var namnet klart redan innan jag började – Early Morning Mandala.

Mönster/Pattern

Early Morning Mandala SV

Early Morning Mandala EN

Även den här gången har jag haft förmånen att få samarbeta med några duktiga virkare som testat mönstret. Deras fina arbeten ser du här nedan. Extra roligt är att de allihop valt olika färgskalor och jag hoppas att du ska bli inspirerad av dem. Tusen tack till Anna Annavirkpanna, Jenna @madebyvilsestigen, Ann @angn_18, Carina @milli_josie och Hanna @virkatbyhanna ❤ Du hittar dem allihop på Instagram.

 

 

 

5 reaktioner till “Early Morning Mandala”

 1. Jeg synes det er mye fint håndarbeid her, men jeg får ikke mønsteret opp på norsk. Jeg lurer på hvordan relief og join oversettes til norsk, og hvordan den hekles. Jeg har allerede heklet noen av brikkene herfra, og det gikk veldig greit og med mye skryt fra venne. Og jeg vil takke for disse sidene som jeg setter veldig høyt.
  Martha Pettersen

  Gilla

  1. Hej! Tack för de fina orden. Reliefmaska heter opphöyd maske på norska. Invisible join = usynlig feste.
   Om du söker upp mitt mönster på ”Mayflower Mandala” så finns det översatt till norska. Där finns alla maskorna. Hoppas det hjälper dig.
   /Karin

   Gilla

 2. OBS! jeg ser at min kommentar er forandret, så jeg vet ikke om dere forstår noe av det. På den måten blir det vanskelig å kommunisere med dere, for jeg kan bare norsk.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s