Dukar / doilies, English Patterns, Inredning/Home decor, Mandalas, Mönster

Tropical Beach Mandala

Mönster/pattern: Svenska ↓ English (US) ↓

Ibland vill man drömma sig bort och vad kan vara bättre att drömma om än att vandra längs en strand i ett tropiskt paradis? Tänk dig ett turkosblått hav, kritvit sand, palmer som vajar och en alldeles lagom ljum bris. Den känslan var min inspiration för den här mandalan, som jag har jobbat på ett tag parallellt med andra saker.

Mönstret är ganska enkelt utan krångliga upprepningar och knepiga maskor, just för att det ska vara avkopplande och rofyllt. Effekten skapas istället av färgerna, som inte alls behöver påminna om en strand. Du kanske hellre drömmer om en vandring i fjällen, en tur längs västkustens karga klippor, att sitta i en berså i en lummig trädgård eller att ta en kopp kaffe på en uteservering mitt i stan. Att välja färger för att försöka förmedla en speciell känsla tycker jag själv är väldigt inspirerande, men det kan vara precis lika roligt att helt enkelt plocka ihop sina favoritfärger och bara köra. Hur brukar du göra?

Tusen tack för att ni testade mönstret /thank you so much for testing the pattern: Anna @annavirkpanna, Karen @crochetdahlia, Camilla @lostincrochet och Zohra @hook.a.beauty.

En reaktion till “Tropical Beach Mandala”

Lämna en kommentar